Menu

   

Dagligen serveras tre olika lunchbufféer - Välj en av dessa:

Klassiker i form av Dagens Kött, Fisk eller vegetarisk.

Salladslandet fylls med olika proteiner så som räkor, kyckling, ost och dressing.

Vår populära Streetfood presenterar varierande tema. –

Just nu: Smaker & inspiration ifrån Thailand-

 

Vecka 04, 2020                 G=Glutenfritt    L=Laktosfritt (Fråga gärna personalen)

 

Måndag

Kött,

Marockansk kycklinglårfilé med chermoula, syrad grädde, pitabröd och pliaffris

Fisk,

Gratinerad spätta med skaldjurssås, spenatsallad och potatis-palsternackspuré (G)

Vegetarisk/vegan

Marockansk Oumphgryta med chermoula, syrad grädde, pitabröd och pilaffris

Tzayspett ”satay” med jordnötsås, zucchini och körsbärstomater (G)(L)

 

Tisdag 

Kött,

Stekt fläsk med löksås, bruna bönor och kokt potatis (G)

Fisk,

Cajunkrydda kummel med lime, gräslökshollandaise och rostad paprikapotatis (G)(L)

Vegetarisk/vegan

Cajunkryddad rotselleri med lime, gräslökshollandaise och rostad paprikapotatis (G)(L)

”Albondigas” vegobullar i kryddig tomatsås med rostade grönsaker (G)(L)

 

Onsdag       

Kött, 

Viltfärsbiff med kantarellsås, rårörda lingon och potatis-västerbottenpuré

Fisk,

Pepparrotsbakad torsk med dijon-sandefjordsås, rödbetor och dillpotatis (G)

Vegetarisk/vegan

Örtbakade morötter med kantarellsås, rårörda lingon och potatis-västerbottenpuré (L)

Tabbouleh på matvete med citron, mynta och baba ganoush (G)(L)

 

Torsdag

Kött, 

Gulasch på högrev med paprika, rotfrukter, yoghurt och kokt potatis (G)

Fisk,

Sesam-teriyakiglacerad laxfärsbiff med wasabi-ingefärscreme, pak choy och jasminris

Varje Torsdag:

Ärtsoppsbuffé med tärnad bog, köttkorv, grov senap (G) samt pannkakor, bärkompott och grädde

Vegetarisk/vegan

Jordärtskockssoppa (G,L) med surdegskrutonger samt pannkakor, bärkompott och grädde

 

Fredag  

Kött,   

Entrecote ”Provencale” med ört-vitlöksmör, baconfrästa haricots verts och potatisgratäng

Fisk,                                                   

Västkustpaella” - Saffranskokt ris med skaldjur, kyckling, sparris och prästostcréme

Vegetarisk/vegan

Sesam-teriyakiglacerad kikärtsbiff med wasabi-ingefärscreme, pak choy och jasminris

Vegansk paella” - Saffranskokt ris med sojabitar, garbanzobönor, sparris och havre fraiche (G)(L)

 

 

99:-  inkl. smör, bröd, sallad, dryck, kaffe och kaka.     - SMAKLIG MÅLTID!

     

          

 

Vällagad lunch & catering i Gårda.

Erbjuder salladsland - husman - street food - vegetariskt, välkomna!